Viemärikuvaukset asiantuntevasti Uudellamaalla

Yhteydenotto

Mäntsälän LV-Apu Oy toteuttaa viemärikuvauksia Uudenmaan alueella. Viemärikuvaus on nopea, vaivaton ja edullinen keino selvittää putkiston kunto ja paikallistaa mahdolliset ongelmakohdat. Toteutamme kuvauksia kaikissa kohteissa kuten esimerkiksi saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa. Teemme puolueettomat viemärikuvaukset eli tarjoamme kaikille asikkaillemme puolueettoman raportin. Lue lisää palvelusta ja ota yhteyttä, kun suunnittelet putkiston kuntokartoitusta! Ammattilainen Toni Arponen 050 563 44 35 kertoo mielellään lisää viemärikuvauksista.

Viemärikuvauksella saadaan tarkkaa ja arvokasta tietoa kiinteistön putkiston kunnosta ilman suuria remontteja. Kuvausta voidaan käyttää esimerkiksi putkiston kokonaisvaltaisen kunnon kartoitukseen ja saneeraustarpeen arviointiin. Kuvauksen avulla voidaan myös etsiä muun muassa tukoksia tai vuotoja. Viemärikuvaus on myös tärkeä työvaihe jokaisessa nykyaikaisessa viemäriremontissa, sillä sen avulla voidaan välttää tarpeettomat purkutoimenpiteet.

Kuvaukset saneeraus- ja uudisrakennuskohteisiin

Viemäreiden kuvaus on erikoisosaamistamme. Putkiston kuvaus on hyödyllistä tehdä säännöllisesti jo ennen varsinaisten ongelmien ilmenemistä, sillä näin voidaan ehkäistä suuriakin ongelmia etukäteen. Jatkuvasti tukkeutuva, pahanhajuinen tai ennen 2000-lukua rakennettu putkisto ovat myös syitä tilata kiinteistöösi viemärikuvaus.

Toteutamme kuvauksia erilaisissa saneerauskohteissa, ja lisäksi saat kauttamme uudisrakennusten käyttöönottotarkastukset. Ajanmukainen ja laadukas kuvauskalustomme yhdistettynä ammattitaitoomme takaavat selkeät kuvat vaikeistakin kohteista. Viemärikuvaus toteutetaan aina putkiston rakenteita vahingoittamatta.

Lue myös LVI-urakoinnista

Monipuoliset kuvauspalvelut

Viemärikuvauskalustolla voidaan tutkia jäte- ja sadevesiviemärien, salaojaviemärien sekä IV-kanavien ja Elpo-hormien kuntoa. Kauttamme saat kaikki kuvauspalvelut tarpeen mukaan nopeallakin aikataululla ja aina kilpailukykyisin kustannuksin. Toteutamme kuvauksen siististi ja asiantuntevasti. Tarjoamme kuvauspalvelut julkiselle sektorille, rakennuttajille, rakennusliikkeille, muille yrityksille sekä yksityisille kotitalouksille. 


Soita ja kysy lisää! Vastailemme mielellämme viemärikuvausta koskeviin kysymyksiin ja laskemme edullisen tarjouksen kohteesi kuvaamisesta. Toimialueemme kattaa joustavasti koko Uudenmaan.

Muut putkityöt
Puhelin -ikoni

Tilaa kiinteistösi viemärikuvaukset Mäntsälän LV-Apu Oy:ltä! Palvelemme joustavasti koko Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä